HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

Shkup-Matka-Oher-Struge

Shkup-Matka-Oher-Struge

Blog thumbnail

Shkup-Matka-Oher-Struge -Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor. – Cmimi: 55€/person. – Cmimi Hotel Spa Bushi 5* 69€/P (paketa me mengjes) perdorimi pishines,qendra SPA.– Cmimi Hotel 4* 55€/P (paketa me mengjes) ➡️ Ne cmim perfshihet:1- Transporti vajtje-ardhje.2- Akomodimi ne hotelet e zgjedhura.3- Mengjesi.4- Perdorimi i pishines dhe qendres SPA tek Hotel Bushi 5 ⭐.5- Guida shoqeruese. –

Blog thumbnail

Budva-Kotorr-Ulqin

Budva-Kotorr-Ulqin

Blog thumbnail

Budva-Kotorr-Ulqin. -Cmimi: 49€/person. – Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor. -Ne cmim perfshihet:– Transporti vajtje-ardhje.– Akomodimi ne hotel 4* Ulqin .– Mengjesi.– Guida shoqeruese. -Nuk perfshihet ne cmim taksa e turistit 2€/p. – Nisje nga Tirana perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos ne oren 06:00.– Nisje nga Durresi,stacioni i trenit ne oren 05:00