HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

Theth magjia e Alpeve

Theth magjia e Alpeve

Blog thumbnail

Theth magjia e Alpeve. – Cmimi: 55€/person. (Akomodimi ne dhome 3she/4she).-Cmimi 59€/person akomodimi ne dhome 2she. 🗓Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor. 🚌 Nisje nga Tirana, Durresi, Lezha, Shkodra. ✅Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje.2-Akomodimi ne bujtine Thethi Paradise3-Mengjes+Darke.(Dreka opsionale 10€).4-Guida shoqeruese..📲 Per rezervime dhe informacione te tjera:068 602 6026 / 068 568 1759 (WhatsApp). 📃 PROGRAMI:-Dita 1:-Nisja

Blog thumbnail

Sarande-Ksamil-Gjirokaster

Sarande-Ksamil-Gjirokaster

Blog thumbnail

Sarande-Ksamil-Gjirokaster. – Data: Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor.-Akomodimi ne Hotel 4 ⭐ Sarande. -Cmimi: 55€/person. ➡️ Ne cmim perfshihet:1- Transporti vajtje-ardhje.2- Akomodimi ne hotel 4* ne Sarande.3- Mengjesi.4- Guida shoqeruese. – Nisje nga Tirana ne oren 06:00 te universiteti Logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi.– Nisje nga Durresi, Ne Plepa ne oren 06:35 ➡️

Blog thumbnail

📍 Dubrovnik-Tivat.

📍 Dubrovnik-Tivat.

Blog thumbnail

📍 Dubrovnik-Tivat. – Cmimi: 85€/person HB. – Akomodimi ne hotel 3* – Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor.  Nisje nga Tirana dhe Durresi. -Ne cmim perfshihet:1-Transporti.2-Akomodimi ne hotel.3-Mengjesi dhe darka.4-Guida shoqeruese.5-Shetitjet sipas programit. – Programi:– Dita 1Nisja nga Tirana ne oren 06:00 te universiteti Logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi, dhe nga Durresi ne oren

Blog thumbnail

Valbone-Liqeni i Komanit

Valbone-Liqeni i Komanit

Blog thumbnail

Valbone-Liqeni i Komanit me traget. -Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor. -Cmimi: 69€/person. Te perfshira ne cmim:1-Transporti Tirane-Gjakove-Valbone-Koman-Tirane.2-Bileta e tragetit.3- Fjetja ne bujtine.4-Mengjesi + Darka.5-Guide shoqeruese. Per rezervime-📱📲 +355 68 602 6026 /+355 68 568 1759 (WhatsApp)..📃 PROGRAMI:-Dita e pare:-Nisja diten e shtune ne oren 6:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos.-Nisja nga

Blog thumbnail

Meteora-Janine-Kallabaka

Meteora-Janine-Kallabaka

Blog thumbnail

Meteora-Janine-Kallabaka – Cmimi: 60€/person. – Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor. ➡️ Ne cmim perfshihet:1- Transporti vajtje-ardhje.2- Akomodimi ne hotel 3*/4*.3- Mengjesi.4- Guida shoqeruese. – Nisje nga Tirana perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos ne oren 05:00– Nisje nga Durresi,stacioni i trenit ne oren 05:30. – Programi:-Dita 1-Nisja ne mengjes heret drejt doganes

Blog thumbnail

Medjugore-Mostar-Ujevara Kravica

Medjugore-Mostar-Ujevara Kravica

Blog thumbnail

Medjugore-Mostar-Ujevara Kravica – Cmimi: 65€/person hotel 3*.-Cmimi 70€/person akomodimi ne hotel 4*. -Data: 10-11, 17-18, 24-25 Qershor. – Nisje nga Tirana, Durresi. – Ne cmim perfshihet:– Transporti vajtje-ardhje.– Akomodimi ne hotel.– Mengjesi dhe darka.– Guida shoqeruese. – Programi– Nisja nga Tirana ne oren 05:30 te universiteti Logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi, dhe nga