HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

Budva-Kotorr-Shen Stefan

Budva-Kotorr-Shen Stefan

Blog thumbnail

Budva-Kotorr-Shen Stefan -Data: 11, 18, 25 Qeshor 🚍 Nisje nga Tirana, Durresi, Lezha, Shkodra. -Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje2-Guida shoqeruese3-Shetitjet sipas programit -Programi📃-Nisja ne mengjes nga Tirana ne oren 06:00 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi.🚍Nisje nga Durresi ne oren 05:00 te stacioni I trenit.-Pas procedurave doganore vazhdojme rrugen drejt Shen Stefanit ku do ndalojme

Blog thumbnail

Struge-Oher-Shen Naum

Struge-Oher-Shen Naum

Blog thumbnail

Struge-Oher-Shen Naum -Cmimi: 16€/person. -Data: 11, 18, 25 Qeshor. -Nisje nga Tirana, Durresi, Elbasani..-Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje2-Guida shoqeruese.3- Vizitat sipas programit. -Programi.-Nisja ne mengjes nga Durrësi ne orën 05:00 dhe nga Tirana ne oren 6:00 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos.– Ndalese gjate rruges per kafen e mengjesit.– Me pas vazhdojme

Blog thumbnail

Rugove-Ujevara e Drinit-Peje-Zip Line.

Rugove-Ujevara e Drinit-Peje-Zip Line.

Blog thumbnail

Rugove-Ujevara e Drinit-Peje-Zip Line. – Cmimi 18€/person. – Data: 11, 18, 25 Qershor. .📖 PROGRAMI.-Nisja nga Tirana në orën 06:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos, nga Durresi ne oren 05:00 te stacioni i trenit.-Ndalese per kafe gjate rruges.-Më pas i drejtohemi Doganës së Morinës për procedurat doganore.-Pas procesurave doganore nisemi drejt

Blog thumbnail

Lumi i Shales – Blini Park

Lumi i Shales – Blini Park

Blog thumbnail

-Cmimi: 28 Euro – Data: 11, 18, 25 Qershor. -Ne cmim perfshihet:1-Transporti vajtje-ardhje2-Bileta e Varkes.3-Guida shoqeruese…-Programi📃-Nisja ne mengjes nga Tirana ne oren 06:00 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos, nga Durresi ne oren 05:00 te stacioni i trenit.-Ndalese gjate rruges per kafen e mengjesit.– Me pas vazhdojme rrugen drejt Liqenit te Komanit

Blog thumbnail

Banjat termale-Gryka e Kelcyres-Permet

Banjat termale-Gryka e Kelcyres-Permet

Blog thumbnail

Banjat termale-Gryka e Kelcyres-Permet -Cmimi: 2100 leke/person. -Data: 13, 14. 21. 28 Maj..Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje (me mikrobuz komod).2-Guida shoqeruese.3- Vizitat sipas programit..Programi:-Nisja nga Tirana (perballe pallatit te sportit Asllan Rusi)ne oren 06:00 te mengjesit.-Nisja nga Durresi ne oren 06:35 ne Plepa.-Ndalese per kafe gjate rruges.-Me pas vazhdojme rrugen drejt banjave termale ku do

Blog thumbnail

LEPUSH-VERMOSH-TAMARE

LEPUSH-VERMOSH-TAMARE

Blog thumbnail

-Cmimi: 16€/person. -Data: 11 Qershor. 🚌Nisje nga Tirana dhe Durresi, Lezha, Shkodra -Te perfshira ne cmim:1-Transporti.2-Guida shoqeruese.3-Vizitat sipas programit. 📃 PROGRAMi-Nisja ne oren 06:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos dhe ne oren 05:00 nga Durresi, stacioni i trenit.-Ndalese per kafe ne Shkoder, dhe me pas tek Leqet e Hotit per fotografi.-Vazhdojme