HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

Kolashin-Ujevara e Niagares-Podgorice

Kolashin-Ujevara e Niagares-Podgorice

Blog thumbnail

Cmimi: 55€/person. Data: 18-19 SHKURT.Data te tjera: 25-26 Shkurt. Rezervoni ne:📲 068 568 1759 /068 602 6026 (WhatsApp sms). 📌Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje.2-Akomodimi ne hotel Alexandar Lux.3-Mengjesi. ( Darka opsionale 12€).4-Perdorimi i pishines, qendres Spa dhe Fitnesit (kosto extra 10€ ).5-Guida shoqeruese. 📌Programi📃-Dita 1:-Nisja ne mengjes nga Durresi ne oren 5:10 tek stacioni i

Blog thumbnail

Kodra e Diellit-Shkup-Mavrove

Kodra e Diellit-Shkup-Mavrove

Blog thumbnail

-Cmimi: 55€/person akomodimi hotel Doa 4. -68€/person akomodimi Hotel Spa Bushi 5. 📞068 602 6026 / 068 568 1759 (WhatsApp)📲 -Data: 18-19 Shkurt-Data tjera: 25-26 Shkurt.📔Programi.-Dita 1.🚍Nisja nga Tirana ne oren 6:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos.🚍Nisja nga Durresi ne oren 5:10 te stacioni i trenit.🚍Nisja nga Elbasani ne oren 6:40

Blog thumbnail

Ski ne Metsovo, vizite ne Meteora

Ski ne Metsovo, vizite ne Meteora

Blog thumbnail

Data: 18-19 Shkurt. Cmimi: 65€/person. Nisje nga Tirana dhe Durresi. Ne cmim perfshihet: Transporti vajtje-ardhje. Akomodimi ne hotel. Mengjesi. Vizitat sipas programit Guida shoqeruese. Itinerari:-Dita 1, nisja nga Tirana ne oren 05:00 te universiteti Logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi, dhe nga Durresi ne oren 04:20 te stacioni i Trenit. Ndalese per kafe gjat

Blog thumbnail

Zabljak-Durmitor Park-Podgorice

Zabljak-Durmitor Park-Podgorice

Blog thumbnail

-Çmimi nga 75€ ne 70€/person (mengjes+darke). -Te perfshira ne cmim:1-Transporti.2-Akomodimi ne hotel.3-Mengjesi+Darka.4-Guida shoqeruese. Data- 18-19 Shkurt.Data tjera: 25-26 Shkurt. Programi:-Dita 1.-Nisja nga Tirana ne oren 6:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos.-Nisja nga Durresi ne oren 5:00 te stacioni I trenit.-Pas procedurave doganore ndalesa e pare do jete te ujevara e Niagares-Podgorice.-Pas