HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

Shkup-Matka-Oher-Struge

Shkup-Matka-Oher-Struge

Blog thumbnail

Shkup-Matka-Oher-Struge – Data: 11-12. 18-19. 25-26 Mars. – Cmimi: 55€/Person. – Cmimi Hotel Spa Bushi 5* 69€/P (paketa me mengjes) perdorimi pishines,qendra SPA.– Cmimi Hotel Doa 4* 55€/P (paketa me mengjes) ➡️ Ne cmim perfshihet:1- Transporti vajtje-ardhje.2- Akomodimi ne hotelet e zgjedhura.3- Mengjesi.4- Perdorimi i pishines dhe qendres SPA tek Hotel Bushi 5 ⭐.5- Guida

Blog thumbnail

Budva-Kotorr-Ulqin

Budva-Kotorr-Ulqin

Blog thumbnail

Budva-Kotorr-Ulqin. -Cmimi: 45€/person. – Data: 11-12. 18-19. 25-26 Mars. -Ne cmim perfshihet:– Transporti vajtje-ardhje.– Akomodimi ne hotel 4* Ulqin .– Mengjesi.– Guida shoqeruese. -Nuk perfshihet ne cmim taksa e turistit 2€/p. – Nisje nga Tirana perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos ne oren 06:00.– Nisje nga Durresi,stacioni i trenit ne oren 05:15.

Blog thumbnail

Dubrovnik

Dubrovnik

Blog thumbnail

Dubrovnik-Budva-Kotorr. Data: 25-26 Shkurt. • Paketa dy dite, nje nate 75€/P• Paketa tre dite, dy net 119€/P. Nisje nga Tirana dhe Durresi. -Ne cmim perfshihet:1-Transporti.2-Akomodimi 1 ose 2 nete hotel Adria 4* Dubrovnik.3-Mengjeset dhe darkat.4-Guida shoqeruese.5-Shetitjet sipas programit.6- Perdorimi pishines dhe qendres Spa. Programi: Dita 1Nisja nga Tirana ne oren 05:00 te universiteti Logos perballe

Blog thumbnail

Dardhe-Korce-Voskopoje

Dardhe-Korce-Voskopoje

Blog thumbnail

Data: 18-19 Shkurt.Data te tjera: 25-26. Cmimi: 45 €/person Akomodimi ne dhome dyshe 45€/person.-Akomodimi ne dhome treshe dhe katershe 42€/person. Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje.2-Akomodimi ne hotel.3-Mengjesi4-Guida shoqeruese..Programi:-Nisja nga Tirana (perballe pallatit te sportit Asllan Rusi universiteti Logos) ne oren 06:00.Nga Durresi ne oren 05:10 te stacioni i trenit.Nga Elbasani ne oren 06:40 rrethrrotullimi i

Blog thumbnail

Boge-Rugove-Prizren

Boge-Rugove-Prizren

Blog thumbnail

-Data: 18-19 SHKURT.-Data tjera: 25-26 Shkurt. Cmimi: 50€/person..Rezervoni ne:📲 068 568 1759 /068 602 6026 (WhatsApp sms) ose Dm📲📱.📌Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje2-Fjetja ne hotel me 4* ne Peje.3-Mengjesi .4-Guida. 📌Programi📃 Dita 1.-Nisja ne mengjes nga Tirana ne oren 6:00 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi dhe nga Durresi te stacioni i trenit ne oren

Blog thumbnail

Brezovice-Prevalle-Prizren

Brezovice-Prevalle-Prizren

Blog thumbnail

-Data: 18-19 Shkurt.-Data: 25-26 Shkurt. -Cmimi: 52€/person hotel 4* ne Prizren.-Cmimi: 65€/person Abi Green hotel ne Prevalle Rezervoni ne:📲 068 568 1759 /068 602 6026 (WhatsApp sms)..📌Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje2-Fjetja ne hotel ne Prizren.3-Mengjesi.4-Guida shoqeruese. 📌Programi📃 Dita 1.-Nisja ne mengjes nga Tirana ne oren 6:00 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi. Ndalese ne Kukes