HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

Brezovice-Prizren

Brezovice-Prizren

Blog thumbnail

📆Data: 6, 7, 8 Mars 🏂Cmimi 15€/person..🚌Nisje nga Durresi dhe nga Tirana. – Kalimi me certifikate vaksinimi dy doza..Rezervoni ne:📲 0685681759 / 068 602 6026 (WhatsApp sms) ose Dm📲📱.📌Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje.2-Guida shoqeruese. 📌Programi📃-Nisja nga Durresi ne oren 5:45 te stacioni i trenit.Nisja nga Tirana ne oren 6:30 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi.–

Blog thumbnail

Mavrove-Struge

Mavrove-Struge

Blog thumbnail

📅Data: 30 Janar Cmimi 15€/personi 🚌Nisje nga Durresi dhe nga Tirana🚌 -Kalimi me test antigen/pcr ose certifikate vaksinimi me te 2-ja dozat Rezervoni ne:📲 0685681759/068 602 6026 (WhatsApp sms) ose Dm📲📱 📌Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje2-Guida3-Foto gjate udhetimit dhe shume kenaqesi 📸😊 📌Programi📃-Nisja ne mengjes nga Durresi ne oren 5:45 te stacioni i trenit. Nisja

Blog thumbnail

Razëm-Boge-Qafe Thore

Razëm-Boge-Qafe Thore

Blog thumbnail

🗓 Data: 30 Janar. 💰Çmimi: 1600 leke/person.– Nisje nga Tirana dhe Durresi. – Programi: – Nisemi në orën 06:30 përballë Pallatit të Sportit “Asllan Rusi” tek Universiteti Logos(Tiranë).Per nisje nga Durresi ora 05:45 Stacioni I Trenit– Gjatë rrugës ndalesë e shkurtër për kafen e mëngjesit.– Me pas vazhdojme drejt Qafe Thores ku do kemi kohe

Blog thumbnail

Lepushe-Tamare-Vermosh

Lepushe-Tamare-Vermosh

Blog thumbnail

💰Cmimi: 1600 leke/person 📅 Data: 30 Janar 🚌Nisje nga Tirana dhe Durresi, Lezha, Shkodra🚌 ✅Te perfshira ne cmim:1-Transporti2-Guida shoqeruese3-Shetitjet sipas programit 📃 PROGRAMi📍Nisja ne oren 06:30 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos dhe ne oren 05:45 nga Durresi, stacioni i trenit.📍Ndalese per kafe ne Shkoder, dhe me pas tek Leqet e Hotit

Blog thumbnail

Voskopoje-Drilon-Korce

Voskopoje-Drilon-Korce

Blog thumbnail

📅 Data: 30 Janar 💰Cmimi: 1600 leke/person. ✅ Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje .2-Guida (shoqeruesi grupit). Programi:📌Nisja nga Tirana (pallati i sportit Asllan Rusi)ne oren 06:30 te mengjesit, dhe nga Durresi ne oren 05:45 stacioni i trenit. Nisja ne oren 07:10 nga Elbasani.📌.Ndalese per kafe gjate rruges. 📌Vizite per rreth 45 min ne parkun kombetar

Blog thumbnail

Dardhe-Korce-Drilon

Dardhe-Korce-Drilon

Blog thumbnail

🚌Nisje nga Durresi dhe nga Tirana.🚌 -Cmimi 1600 leke/person (per grupe oferta). 📅 Data: 30 Janar Rezervoni ne: 📲0685681759/ 0686026026 ose Dm Beautiful Albania 📲 ⬇️Programi:-Nisemi nga Tirana (perballe pallatit te sportit Asllan Rusi) ne oren 06:30 te mengjesit, nisje nga Durresi ora 05:45 nga stacioni i trenit.-Ndalese per kafe 30 min gjate rruges.-Me pas