HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

STAMBOLLI

STAMBOLLI

Blog thumbnail

4 dite 3 nete 89€/p!.-Akomodimi ne Hotel 4* – €89 ⠀📅Datat e nisjeve:📅 3-6, 10-13, 17-20, 24-27 Mars 📅 31-3, 7-10, 14-17, 21-24 Prill.📃Programi: -Dita 1.📍Nisja nga Tirana ne oren 22:00(1 dite perpara)📍Nisja nga Durresi ne oren 21:30(1 dite perpara)📍Nisja nga Elbasani ne oren 22:30(1 dite perpara).📍Vazhdojme udhetimin drejt Stambollit.📍Ndalesa gjate rruges per pushime dhe