HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

Selanik-Ujevara Edessa

Selanik-Ujevara Edessa

Blog thumbnail

Selanik-Ujevara Edessa. – Nisje nga Tirana dhe Durresi. – Cmimi: 70€/P -Ne cmim perfshihet:1-Transporti.2-Akomodimi ne hotel 1 nate ne Selanik.3-Mengjesi.4-Guida shoqeruese.5-Vizitat sipas programit. – Data: 11-12. 18-19. 25-26 Mars. – Programi:– Dita e pare:– Nisja nga Tirana ne oren 05:00 te universiteti logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi, dhe nga Durresi ne oren 04:10

Blog thumbnail

Valbone-Gjakove-Prizren

Valbone-Gjakove-Prizren

Blog thumbnail

Valbone-Gjakove-Prizren -Data: 11-12, 18-19, 25-26 Mars. -Cmimi- 55€/person. 📌Te perfshira ne cmim:1-Transporti Tirane-Gjakove-Valbone-Tirane.2- Fjetja ne bujtine.3-Mengjesi + Darka.4-Guide shoqeruese. Per rezervime-📱📲 +355 68 602 6026 /+355 68 568 1759 (WhatsApp)..📃 PROGRAMI:-Dita e pare:-Nisja diten e shtune ne oren 6:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos.-Nisja nga Durresi ne oren 5:15 te stacioni

Blog thumbnail

Korce-Voskopoje-Prespe

Korce-Voskopoje-Prespe

Blog thumbnail

Korce-Voskopoje-Prespe..-Data: 11-12. 18-19. 25-26 Mars..-Cmimi 40€/person..Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje.2-Akomodimi ne hotel.3-Mengjesi.4-Guida shoqeruese.5-Shetitjet sipas programit..Programi:-Nisja nga Tirana (perballe pallatit te sportit Asllan Rusi universiteti Logos) ne oren 06:00Nga Durresi ne oren 05:15 te stacioni i trenit.Nga Elbasani ne oren 06:40 rrethrrotullimi i Cerrikut.-Ndalese per kafe gjate rruges.-Vizite per rreth 45 min ne parkun e Drilonit.-Vazhdojme

Blog thumbnail

Prishtine-Peje-Rugove-Prizren

Prishtine-Peje-Rugove-Prizren

Blog thumbnail

Prishtine-Peje-Rugove-Prizren -Data: 11-12. 18-19. 25-26 Mars. -Cmimi: 50€/person. – Nisje nga Tirana dhe Durresi. -Ne cmim perfshihet:-Transporti vajtje-ardhje-Akomodimi ne hotel me 4*-Mengjesi.-Guida shoqeruese. -Programi:Dita 1.-Nisja ne mengjes nga Tirana ne oren 06:00 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi dhe nga Durresi ne oren 05:15 te stacioni i Trenit.– Ndalese ne Kukes per kafen e mengjesit.–

Blog thumbnail

Meteora-Janine-Kallabaka

Meteora-Janine-Kallabaka

Blog thumbnail

Meteora-Janine-Kallabaka – Cmimi: 65€/P. – Data: 4-5, 11-12, 18-19, 25-26 Mars. ➡️ Ne cmim perfshihet:1- Transporti vajtje-ardhje.2- Akomodimi ne hotel 3*/4*.3- Mengjesi.4- Guida shoqeruese. – Nisje nga Tirana perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos ne oren 05:00– Nisje nga Durresi,stacioni i trenit ne oren 05:30. – Programi:-Dita 1-Nisja ne mengjes heret drejt

Blog thumbnail

Medjugore-Mostar-Ujevara Kravica

Medjugore-Mostar-Ujevara Kravica

Blog thumbnail

Medjugore-Mostar-Ujevara Kravica – Cmimi: 65€/person. – Data: 11-12. 18-19. 25-26 Mars. – Ne cmim perfshihet:– Transporti vajtje-ardhje– Akomodimi ne hotel– Mengjesi dhe darke.– Guida shoqeruese– Vizitat sipas programit – Programi– Nisja nga Tirana ne oren 05:00 te universiteti Logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi, dhe nga Durresi ne oren 04:30 te stacioni i trenit.–