HITI HYRJE P SER KARRKIM OSE Çelës ESC P TOR MBYLLJE
Blog thumbnail

UJËVARAT E MIRUSHES-SHPELLA E KUSARIT

UJËVARAT E MIRUSHES-SHPELLA E KUSARIT

Blog thumbnail

📆 Data: 6, 7, 8, 13, 14 Mars 💰 Cmimi: 2100 leke/person. 🚍 Nisje nga Tirana ne oren 06:30 te universiteti Logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi.🚍 Nisje nga Durresi ne oren 05:45 te stacioni i trenit. 📖Programi. 📍Nisja në orën 06:30 përballë Pallatit të Sportit “Asllan Rusi” tek Universiteti Logos dhe nga Durresi

Blog thumbnail

STRUGË-OHËR-SHËN NAUM

STRUGË-OHËR-SHËN NAUM

Blog thumbnail

📢 Cmimi: 15€/person. 📅 Data: 6, 7, 8, 13, 14 Mars !Per udhetim nevojitet certefikate vaksinimi me te 2-ja dozat ose test (Rapid/Pcr). 🚍Nisje nga Tirana,Durresi,Elbasani..✅Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje2-Guida shoqeruese. 📌Programi📃 📍Nisja ne mengjes nga Durrësi ne orën 6:10 dhe nga Tirana ne oren 7:00 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos.📍

Blog thumbnail

ZIP-LINE – UJËVARA E DRINIT – SHPELLA E RADACIT

ZIP-LINE – UJËVARA E DRINIT – SHPELLA E RADACIT

Blog thumbnail

💰 Cmimi 15€/person. 📆 Data: 6, 7, 8, 13, 14 Mars 🚍 Nisje nga Tirana ne oren 07:00 te universiteti Logos perballe pallatit te sportit Asllan Rusi.🚍 Nisje nga Durresi ne oren 06:15 te stacioni i trenit..📖 PROGRAMI.📍Nisja nga Tirana në orën 07:00 perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos, nga Durresi ne

Blog thumbnail

Budva-Kotorr-Shen Stefan

Budva-Kotorr-Shen Stefan

Blog thumbnail

📆Data: 6, 7, 8, 13, 14 Mars !Per udhetim nevojitet certefikate vaksinimi me te 2-ja dozat ose test (Rapid/Pcr). 💰 Cmimi: 15€/person..🚍 Nisje nga Tirana, Durresi, Lezha, Shkodra..📌Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje2-Guida shoqeruese3-Shetitjet sipas programit..📌Programi📃📍Nisja ne mengjes nga Tirana ne oren 06:30 perballe Pallatit te sportit Asllan Rusi.🚍Nisje nga Durresi ne oren 05:50 te stacioni

Blog thumbnail

Banjat Termale-Gryka e Kelcyres-Permet

Banjat Termale-Gryka e Kelcyres-Permet

Blog thumbnail

💰Cmimi 2100 leke/personi 💰 📅 Data: 6, 7, 8, 13, 14 Mars.Te perfshira ne cmim:1-Transporti vajtje-ardhje (me mikrobuze komod).2-Guida shoqeruese…Programi:📍Nisja nga Tirana (perballe pallatit te sportit Asllan Rusi)ne oren 06:30 te mengjesit.-Nisja nga Durresi ne oren 07:05 ne Plepa.📍Ndalese per kafe gjate rruges.📍Me pas vazhdojme rrugen drejt banjave termale ku do zhytemi ne ujrat e

Blog thumbnail

– Vizite ne Gjirokaster-Tepelene-Liqeni i Viroit

– Vizite ne Gjirokaster-Tepelene-Liqeni i Viroit

Blog thumbnail

– Data: 6, 7, 8, 13, 14 Mars – Cmimi 1800 leke/person. ➡️ Ne cmim perfshihet:1- Transporti vajtje-ardhje2- Guida shoqeruese3- Vizitat sipas programit. -Nisje nga Tirana perballe pallatit te sportit Asllan Rusi tek universiteti Logos ne oren 06:30.-Nisje nga Durresi,stacioni ne Plepa ne oren 07:05 ➡️ Vizitojme :-Gjirokaster,te gjitha atraksionet me te bukura dhe te